Nisi me razumeo. Nije akcenat bio na tome sto je post bio dugacak,vec,ako se nekom obracas neprijatnim tonom i smatras ga nedostojnim diskusije,a ipak mu poklonis vreme raspisujuci se u svom postu,ove dve stvari se malo potiru,pa te videh kao frustriranog (obicno budem u pravu u proceni).Al izvinjavam se sto ti odmah dodelih tu etiketu.I sama pisem duge postove i ne smatram da je to nesto lose,ali kada naletim na nekog ko mi ne deluje vredan trosenja mog vremena,trudim se da ni ne odgovaram...life's too short.
@ alavuk i baltazar - slazem se
Quote:
Originally Posted by SHIVA
Na forumu su pisanje i čitanje dva aspekta JEDINE aktivnosti koju je na forumu uopće moguće sprovoditi. Razbije? li sada svoj monitor na forumu se to neće vidjeti, osim ako nam ne napi?e? da si ga razbila, a i tada ti moramo vjerovati na riječ.
Obzirom na pismenu prirodu foruma minimalno me čudi tvoje čuđenje duljinom mog posta, a jo? vi?e me čudi pretpostavka da je onaj tko puno pi?e vjerojatno frustriran. Bilo kako bilo, ne vidim adekvatnijeg mjesta za pisanje dugih postova od foruma, a za kratke poruke i pozdrave ljudi obično koriste chat-ove.
Super... hvala na razumijevanju.
|