View Single Post
Old 11-12-2008, 04:16 PM   #108
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Buducnost muzike

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Zar ti ja djelujem kao netko sa frustracijama?
S obzirom na to da mi pises post od pola strane koji je arogantan,licilo mi je na frustraciju.Izvini na pogresnoj proceni.

Quote:
Naprotiv, "uzaludnost raspravljanja" koju spominješ JE tvoja frustracija proizašla iz tvog dosadašnjeg iskustva u sličnim raspravama.
Pa ne bas moja ''frustracija'',pre bih rekla umor,od jedne te iste price,a nigde akcije.Do sada nije bilo nikakvih pozitivinih ishoda,vec su se ovakve rasprave uglavnom zavrsavale ratom necijih sujeta i nadbedjivanjem.Mada,u pravu si,gresim sto pokusavam da predvidim,mozda ce ova rasprava biti revolucionarna.

Quote:
Razlog moje neljubaznosti je upravo tvoja spremnost da na osnovu čiste predrasude proglasiš čitavu diskusiju nepotrebnom pri čemu prilično neljubazno i prepotentno zauzimaš poziciju osobe koja je sposobna i kompetentna predvidjeti ishod rasprave, te donjeti odluku o tome ima li smisla da se "tuđa diskusija" nastavlja ili ne.
Ja nemam moc da bilo sta ''proglasavam'', samo sam rekla svoje misljenje i cini mi se da sam to dovoljno naglasila upotrebivsi izraze ''MISLIM'','' SMATRAM'' itd.Nikoga ne pokusavam da nateram da misli kao ja,stoga nema potrebe da mi neko zbog toga drzi lekcije i optuzuje me da sam prepotentna-ovakva-ili-onakva...Ako se ne slazes sa onim sto sam rekla ili me ne smatras dovoljno kompetentnom za diskusiju,na kraju krajeva,niko te ne bije po usima da mi se obratis i dalje se raspravljas sa mnom.Ne verujem da imam ''poziciju'' da te toliko ugrozim,kao ni ovaj thread.
A to sto kazes da mi se "omaklo" - to mi tek nije jasno.Ako sam nesto ruzno i uvredljivo rekla,izvinjavam se zaista.

U sv slucaju,sve kul...rasprava se moze nastaviti,ja je ne sprecavam..

Pozz

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."

Last edited by Eeva_r&b; 11-12-2008 at 04:24 PM.
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote