Quote:
Originally Posted by SHIVA
Zar ti ja djelujem kao netko sa frustracijama?
|
S obzirom na to da mi pises post od pola strane koji je arogantan,licilo mi je na frustraciju.Izvini na pogresnoj proceni.
Quote:
Naprotiv, "uzaludnost raspravljanja" koju spominješ JE tvoja frustracija proizašla iz tvog dosadašnjeg iskustva u sličnim raspravama.
|
Pa ne bas moja ''frustracija'',pre bih rekla umor,od jedne te iste price,a nigde akcije.Do sada nije bilo nikakvih pozitivinih ishoda,vec su se ovakve rasprave uglavnom zavrsavale ratom necijih sujeta i nadbedjivanjem.Mada,u pravu si,gresim sto pokusavam da predvidim,mozda ce ova rasprava biti revolucionarna.
Quote:
Razlog moje neljubaznosti je upravo tvoja spremnost da na osnovu čiste predrasude proglasiš čitavu diskusiju nepotrebnom pri čemu prilično neljubazno i prepotentno zauzimaš poziciju osobe koja je sposobna i kompetentna predvidjeti ishod rasprave, te donjeti odluku o tome ima li smisla da se "tuđa diskusija" nastavlja ili ne.
|
Ja nemam moc da bilo sta ''proglasavam'', samo sam rekla svoje misljenje i cini mi se da sam to dovoljno naglasila upotrebivsi izraze ''MISLIM'','' SMATRAM'' itd.Nikoga ne pokusavam da nateram da misli kao ja,stoga nema potrebe da mi neko zbog toga drzi lekcije i optuzuje me da sam prepotentna-ovakva-ili-onakva...Ako se ne slazes sa onim sto sam rekla ili me ne smatras dovoljno kompetentnom za diskusiju,na kraju krajeva,niko te ne bije po usima da mi se obratis i dalje se raspravljas sa mnom.Ne verujem da imam ''poziciju'' da te toliko ugrozim,kao ni ovaj thread.
A to sto kazes da mi se "omaklo" - to mi tek nije jasno.Ako sam nesto ruzno i uvredljivo rekla,izvinjavam se zaista.
U sv slucaju,sve kul...rasprava se moze nastaviti,ja je ne sprecavam..
Pozz