Quote:
Originally Posted by DaBear
Nisi dobro shvatio - niko ne povezuje kvalitet sa jeftinocom tehnike iliti "alata" - to se nekad zvalo - instrument!!
trebalo je godine provesti da bi se neki instrument naucio i sve sto ide uz to..
Danas...zalepis 2-3 gotove fraze i loopiras neku bas liniju, nabacas 2-3 drum loopa i to nekome ko je "prosvirao" kupovinom jeftinog PC-a, zvuci "do jaja" - k'o ploca!!
|
Sta nas briga kako to njemu zvuci, ako je lose niko nece slusati, moze ih biti milijardu takvih, sto ih je vise to im je gore ...
Quote:
Onda doticni pocne da smara izdavace, i oni normalno preplavljeni hiljadama takvih novopecenih kompozitora / artista / producenata, jednostavno zatvore vrata i ne slusaju nista od toga crapa.
Ko ima nesto dobro, sam ce da ga progura - pa ako izdavaci ocene da oni mogu to dignu na jos vislji nivo (citaj - uz njihovu promociju, prodaju jos vise! onda ce da potpisu doticno (ne) delo!!))
a dok se to ne desi, ima tona web labela koji prodaje sve i svasta jer ih ABSOLUTNO NE KOSTA NISTA!
ko zan i ima ideje, uspece da uradi nesto....samo sto je danas (zbog hiljada i hiljada producenata) mnogo duze i teze skrenuti paznju na sebe i svoj rad (ako se moze tako nazvati!)
|
Ali je svakako mnogo postenije nego da postoji 50 producenata koji su imali pare za alat, pa je mnogo teze skrenuti paznju na sebe, jer nemas isti alat kao i oni ...
Quote:
Alat je manje visi isti...a ja cu UVEK da uradim bolje od tebe! 
|
Hoces ako ti neko plati, ali ako budes morao da radis za dzaba iliti iz ljubavi, nesto sumnjam da ces ista napraviti
Salim se, svakako da svakome ko zna da radi ova situacija ide u prilog, mzoe biti ugrozena samo ona muzika koja je ista kao i gomila ostale, tako da ovo svima nama ide u prilog ...
Svi imaju instrumente, ja znam da nabodem par akorda na gitari i na klaviru, ali niko nece doci na kocert da me slusa, kao sto nece slusati ni te producente koji sklope dva loopa i naprave pesmu ...