Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Zato,bez obzira na svoje muzicko opredeljenje,smatram da je najbliza definiciji 'dobre' muzike klasicna muzika,jer je najuniverzalnija i najprihvacenija,cak i zivotinjama i biljkama je prijatna (naucno dokazano).
|
Hvala ti ?to si podjelio svoje mi?ljenje s nama, iako sam bio dojma da nitko niti ne poku?ava definirati "dobru glazbu", a pogotovo ne na način da stvorimo generalizaciju na nivou "klasične glazbe" i time "slu?beno" zatvorimo diskusiju na temu "najkvalitetnije glazbe".
'oću reć da mislim da si oma?io ceo fudbal
Quote:
eto,i ja se ubacih...ne vredi o ovom da se raspravlja,svako ce da tera svoje na osnovu svog licnog utiska.
|
Eto... mi ovdje ipak ne raspravljamo o osobnim utiscima, i postoi nekoliko osoba koje zapravo nalaze zadovoljstvo u ovakvom komuniciranju te suprotno tebi zapravo ?ele promjeniti svoje mi?ljenje, a time ujedno i sva buduća osobna iskustva učiniti bogatijima za nijanse i perspektive do koih smo do?li u raspravi koju ti smatra? "nevrijednom" raspravljanja.
Jo? jednom hvala ti ?to si podjelio svoje mi?ljenje s nama i imaj u vidu da ti nitko ne brani da ono bude različito od ostalih. Jednako imaj u vidu i to da nas tvoje mi?ljenje o glazbi zanima, za razliku od tvog mi?ljenja o "isplativosti" na?e diskusije. Ukoliko ti se ne "isplati" - nitko te ne tjera da čita?, pa mi nije jasno odakle ti potreba da sugerira? drugima vrijedi li raspravljati ili ne?
Jasno... pitanje je retoričko, jer je očito da te se vrijednost tuđih diskusija u najmanju ruku ne tiče