View Single Post
Old 10-12-2008, 05:55 PM   #6
kejkz
banned

Ma to je zato ?to je onaj Karan koji radi recenzije sisa, uzme uređaj na pola sata, uključi ga, vidi da radi, pročačka malo, snimi ?ta, i gotovo, već ga pakuje i sprema se u kafanu. More, tako se ne rade recenzije, nego to treba lepo, polako, proveravati ne?to du?e, preciznije, konciznije, izmeriti ?togod, a ne sve na vrat na nos. Debil... Da sam ja na njegovom mestu, ja bih to mnogo bolje uradio.

BTW tačno je da se dosta ljudi ?ali na kvalitet TC Konnekt uređaja, i da očigledno ima dosta propusta u kvalitetu, ali izgleda da to ide po serijama, tako da je situacija kako te zalomi. Uređaj jeste kvalitetan ?to se tiče AD/DA i generalnih mogućnosti, ali sve to pada u vodu kada se ljudi stalno ?ale na drajvere i ako karte ne rade kako je reklamirano. Ja lično nemam problema sa svojom (za sada, ne mora da znači da ih neće biti) ali sve je moguće. Da sam na tvom mestu, i da mi posao zavisi od audio karte, i?ao bih na proverenu eksternu kombinaciju sa nekim M-audio uređajem, po volji i mogućnostima.

Quote:
Originally Posted by milos View Post
I mene ovaj interfejs interesuje. Ako neko zna kako se ponasa pod Leopardom?
Razmisljao sam ili to ili da se opruzim za Apogee Duet
Radi odlično, ali ako ti je dosta dva kanala (bez spdifa) uzmi duet, neće? pogre?iti. Ja sam morao da uzem konnekt8 zbog toga ?to na pc-u imam jo? nekoliko nedovr?enih projekata, inače bih evo sada, bez razmi?ljanja, uzeo duet.
kejkz is offline   Reply With Quote