View Single Post
Old 09-12-2008, 06:51 AM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Salliery (Omerta) - Beleske EP

Evo ovako.. poshto sam dao sebi cilj da zavrshim album do aprila i da ga konachno izdam, oprashtam se od internet promovisanja muzike (bar shto se mojih pesama tiche) od danas pa na dalje.. Ovo je zbir 10 pesama, koje su vec bile kachene na internet za dl, ili samo za preslushavanje.. 2 pesme ce upasti na taj album sa ovog hmm mixtapea.. to bi bila "reciklirani proizvod", koja ce ujedno otvarati album, a i tako ce se i zvati isti. i pesma "moj beograd" ako budem ochistio sempl pesme "moja draga" od nikole kojo..

ako neko od vas poznaje simjanovica ili zna kako da ga kontaktiram i pitam shta da chinim sa pesmom, jer mi je pesma veoma bitna.. naravno, ako je potrebno potpisacu njega kao aranzera a sebe kao ko-aranzera.. poshto je uzeta samo deonica refrena za refren ove pesme..

idemo dalje.. pesme su.. hmmm.. moje tj nashe "razvijanje" u periodu izmedju 2003god do danas. sa dve sam, da kazem, zadovoljan kako sam ih smixao, a ostale su ili nesmixane ili ih je vreme pojelo (chitaj: vremenom se majstor postaje, a ja i dalje nisam zadovoljan svojim sposobnostima, a kamoli onim od pre 5/6 godina)..

omote sam radio vecheras (sad je vec svanulo).. i nisu u samom raru.. ali cu pustiti da se kachi i rar fajl (na rapidshare) sa omotima i redosledom pesama..

Omot:

DL LINK (RS) SA M3U FAJLOM I OMOTIMA:

http://rapidshare.com/files/17170075...Beleske_EP.rar

napomena, album veze nece imati sa ovim.. ovo samo izbacujem na net jer su mi pesme nekako drage pa mi je zao da propadnu.. mozda nije pravi forum sa ovako neshto, ali bili ste super prema meni od kako sam doshao ovde i eto imam zelju i sa vama to da podelim..

poz i bacite komentare

edit: mislio sam da ce smanjiti rezoluciju ovaj glupi imageshack.. ja se izvinjavam ljudima sa slabijom konekcijom.. mada rar je oko 60mb tako da ne znam ni da li je pametno da otvaraju temu

Last edited by HeatMan; 09-12-2008 at 03:43 PM.
HeatMan is offline   Reply With Quote