Re: Mala pikanterija za forumase gitarose
Vidim sve "vrvi" od P.C. (Windows) racunara, pa tako i treba, jer oni drugi su samo "fancy" i elitisticki, jel' tako?
Pozdrav Lacky-ju, i cestitke na "odbrani" starijih, mada se u neku ruku slazem sa Arthurom i NEKIM njegovim stavovima. U vreme kada smo mi bili mladi, nisi na primer mogao da nadjes iole pristojnog bubnjara i basistu, pa ukoliko si hteo da odradis neki "finiji" projekat, morao si iste da uvozis iz Slovenije ili Makedonije, jer tvrdim: tada NIKO u Beogradu nije znao ljudski da svira bubanj i bass. To je i bio definitivni razlog zasto sam kupovao grrrrdne drum machine i drum module, jer ako nemas para da platis Ratka Divjaka da dodje iz ljubljane, ili Carlija Novaka (Basista, i danas jako dobar) nisi skoro nista mogao da uradis sa ovdasnjim basistima i bubnjarima - nema izuzetaka, u to vreme SVI su bili mediokriteti u najmanju ruku. Druga je stvar sa autorima pesama, ponekim aranzmanom, i (tadasnjim) mogucnostima produkcije. Nemoj molim te samo da poneki serinjaju kako se ne pruza sansa mladima - UPRAVO SUPROTNO, nikada nije bilo bolje i lakse. Po postovima vidim da ste nadobudni, puni sebe, i da mislite da mnogo znate, kao i da ste talentovani.
Drugarski, sa najboljim namerama vas molim da to sto mislite bacite odmah u vodu, i da stalno imate na umu jednu komponentu, koju velika vecina od vas nema, a koja je ubedljivo najvaznija: I S K U S T V O!!!!!! To je najjace oruzije u bavljenju muzikom, i pored toga sto mladost ima svoja jaka oruzija, kao sto je talenat, zivotna energija, zelja za uspehom, i narocito kod mladih bubnjara takozvana "inervacija" koja se sa godinama gubi. Citajte pazljivije sta su postovali Lacky i Idekius, mudre su to glave, o sebi da ne govorim, vec sam prilicno ispljuvan zbog svoje borbe za dobre racunare...
Secam se mudrosti moje pokojne taste, koja je mojoj (bivsoj) zeni cesto govorila "Dete moje, gde ti fircas, ja sam stepovala" - to povodom "soljenja pameti" Lacky-ju od strane mladih "genijalnih" producenata. Divno je biti mlad i nadobudan, ali ovo sto imam u glavi, a vazno je da sam shvatio i koliko ne znam, i pored svih prednosti, NIKADA ne bih zamenio za samu mladost