Thread: Waldorf Blofeld
View Single Post
Old 08-12-2008, 04:12 PM   #207
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Waldorf Blofeld

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
eh zakasnio si jedno 7 godina imao sam K5000W i macro controller. W verzija je imala cijeli S , plus 32voice Rompler i sekvencer kao workstation pa si mogao kombinirati jedne i druge soundove u layer... vrlo zanimljivo.

ovaj S dio, daklem aditivna sinteza, je stvarno radio neke prekrasne soundove, i mozda naljepsi (najtopliji) digitalni pad koji sam cuo.. cak i od JD990 koji mi je u tome referenca. ali jednostavno nisam tada imao vremena da ga programiram previse i prodao sam ga za tesku lovu .. jbga. trebale su mi pare za analogiju

macro kontroleri su jako jako rijetki, a i preporucam K5000S verziju zbog dvije stvari.. prvo . fantastican arpeggiator kojeg nema na R i W, i apsolutno najbolja semi-weighted tipka koju sam probao... slicna kao na virusu KC/KB.

zna ih se pojavit na njemackom ebayu, neki put i za ispod 500 eura.

PS drago mi je da ces zadrzat Blofeld, stvanro je super sprava.. ali tek pogotovo kad uronis dublje da radis svoje soundove.. wavetabling je fenomenalna sinteza..
Eh, ima jedan sad u Nemachkoj na Ebay za 575 eura, ali lik ne zeli preko Paypal placanje vec na rachun direktno i to mi nije bas sretna varijanta, ne znam A trebao sam danas da saljem kesh za Nemachku i da se pazari... Tuzan sam
silicon science is offline   Reply With Quote