Quote:
Originally Posted by silicon science
Povlachim ga iz prodaje... Nego znas li ikoga ko bi prodao Kawai K5000, moze i rack sa makro kontrolom...
|
eh zakasnio si jedno 7 godina

imao sam K5000W i macro controller. W verzija je imala cijeli S , plus 32voice Rompler i sekvencer kao workstation pa si mogao kombinirati jedne i druge soundove u layer... vrlo zanimljivo.
ovaj S dio, daklem aditivna sinteza, je stvarno radio neke prekrasne soundove, i mozda naljepsi (najtopliji) digitalni pad koji sam cuo.. cak i od JD990 koji mi je u tome referenca. ali jednostavno nisam tada imao vremena da ga programiram previse i prodao sam ga za tesku lovu .. jbga. trebale su mi pare za analogiju
macro kontroleri su jako jako rijetki, a i preporucam K5000S verziju zbog dvije stvari.. prvo . fantastican arpeggiator kojeg nema na R i W, i apsolutno najbolja semi-weighted tipka koju sam probao... slicna kao na virusu KC/KB.
zna ih se pojavit na njemackom ebayu, neki put i za ispod 500 eura.
PS drago mi je da ces zadrzat Blofeld, stvanro je super sprava.. ali tek pogotovo kad uronis dublje da radis svoje soundove.. wavetabling je fenomenalna sinteza..