View Single Post
Old 06-12-2008, 08:40 PM   #25
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Reciklirani proizvod :)

ufff imam utisak da nishta moje nisi prochitala, bogte..

a chek.. svidelo ti se ono, "jesi osudjivan il naduvan i sranja slichna tome, naravno burazeru pratim sve trendove te modne"?

kako to objashnjavash?

i nisi u potpunosti skapirala poentu "recikliranog proizvoda".. iako izgleda kao novo govno, i dalje je ono isto staro.. iskreno, tu sam chekao da se neko upeca al mi bilo glupo shto si se bash ti upecala.. iskreno, mislim da tekst daleko ispod cele te shminke kada ga analizirash deo po deo, ili kao celinu, ima neku dubinu..

uostalom, znash me.. i znash da znam shta radim..

zashto sam ubacio bash "mrdni bulju" za koju si se uhvatila tako, ne samo zato shto je "digni ruke potpuno kretenski".. u kom kontekstu ti kazesh "mrdni tu bulju"?

pomeri se.. uradi neshto.. zar ne?

u mom sluchaju, pomeri se uradi neshto za sebe (opusti se jbt) ili za nekog drugog..

peto, znash da nisam kurac od pevacha.. tako da njetvidim shto bih se melodajnovo il autotjunovo da bi bilo pevljivo.. ovo je zamishljno kao opushtencija olskul pesmica sa dosta primesa njuskula..

npr

http://www.youtube.com/watch?v=QalWgriTPOo

e sad, to shto sam samokritichan i prozivam sebe.. to i mislim o sebi.. ne znam kako me nikad nisi chula da se poredim sa shaulicem ono kad sam sveze obrijan.. izgledam ko pajser..

sebi sam ruzan

i ne volim se

ne, mislim stvarno.. ne kapiram ti ovu prijavu..

editovacu samo da mi se ne zabode opera da izgubim sav tekst

zabada mi ovaj telekom neshto ne znam koji mu je...

ne mogu da nadjem na tjubu josh pesama.. skini si naughty by nature - nbn (naughty by nature) sa albuma IIcons..

ima josh toga.. al me mrzi sad da nadjem

Last edited by HeatMan; 06-12-2008 at 09:12 PM.
HeatMan is offline   Reply With Quote