View Single Post
Old 06-12-2008, 08:16 PM   #24
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Reciklirani proizvod :)

ok,nisam mislila da se raspisem,al eo da ti objasnim..ne radi se o tome dal me omalovazavas,nisam zato to rekla,vec da mi se ucinilo da se ogradjujes od kritike koja ti se ne dopada...

gle,pricam ti,kao nekome za kog znam da moze mnogo bolje. sve bi ovo bilo kul,da to nisi ti,koji imas daleko drugaciji sistem vrednosti od vecine repera,i zelis da uradis nesto potpuno sveze i drugacije,i imas potencijal za to.
ok,ok,IMA delova koji su ok...eto te 4 rime su jedne od njih...ima ih jos par koje nisu ni upadljive dovoljno.
akcentovao si potpuno suprotno u obradi teme!sve sto valja u ovoj stvari je gotovo u senci!

evo sta je upadljivo:
-zdravo ja sam sale i ja sam alkoholicar - cheesy.
-ne umem biti pozer - rece svaki reper,neeext
-ruzan sam ko saban - opet samoprozivanja u repu?ne verujem ni da to i mislis o sebi.
-to da se istices iz mase neko treba da primeti. a da to nisi ti. svima je puna kara price repera o tome koliko su drugaciji (i tebi samom).u svemu tome su isti,a sad si im se i prikljucio.
-refren?da li si to 'ti'?molim te,znaci molim te,ne rise.refren je totalni trash.ne zato sto nema 150 nota u njemu,ni zato sto si rekao 'mrdaj tu bulju',vec zato sto je to jedna melodija ciji je rok trajanja milisekund,u pratnji instrumentala (s kojim nema veze,citiracu dabeara 'ne radi s njim' hahah,car) nema nikakvu pokretljivost,ne bi ucinila ni da beyonce pomeri bulju(a ta mesa uz sve bokte),nidje groove-a,energije, ni attitude-a.
a sta bi sa saletom koji zeli da radi trajnu muziku?onu koju mozes da cujes posle godinu dana i bude ti jednako zanimljiva?ova pesma to ne sadrzi.hitovi su oduvek bili catchy,sto jes,jes,ali ne i dosadni!zasto se opredeljujes za odlike savremenih hitova koji posle nedelju dana padaju?hit moze biti i trajan.
-a pre svega,zasto toliki kompromis uopste,sa udovoljavanjem publici???nije kao da izdajes za def jam!

eto..ja kaz'la.

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote