Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Sad te stvarno ne kapiram,posle svega sto meni pricas. 
Sta,sad se odjednom usmeravas ka onome sto je vec 'provereno dopadljivo'?kakve ima veze s viklerom?tema i nacin na koji je obradjena (a i flow u par navrata me je opasno podsetio na njega). ja sam ovakav onakav,ruzan,klosar,al riba kaze da sam sladak bla bla,blejac sam,pijem i sve to - cela njegova spika,kao i od bed kopija,koju slepo prate svi klinci.a i na sve to refren kao gistroparodija na rap,mrdaj bulju ovo ono-vikler i ajs to non stop rade,i smorili su.
samo par rima mi ovde lice na tebe i odskacu od recikliranosti,u drugom versu...i sve bi to bilo ok,da te ne znam,i da ne znam kako razmisljas,i koliko zapravo imas da kazes o sceni i o svemu.
realno da cujes lika koji zvuci kao i ti ovde,sam bi promenio pesmu.
uradi nesto sto bi sam pozeleo da cujes da neko kaze....
budi ti
|
ajd nisam hteo javno da pricham o tome, al kapiram da ce josh ljudi imati istu zamerku. namerio sam da izdam album u aprilu, to sam ti rekao. e sad, vecina pesama tu ce biti iz srca, i radicu onako kako zelim.. ovo je onako vishe lozachka pesma koja ce ici kao intro albuma. koja objashnjava album unapred. ali je najp(l)itkija od svih.. tj ovo ce svi razumeti, refren je pevljiv i sve to.. posle toga, bice josh jedna (mozda dve) kvazi lozachka (tj zajebantska) i to je to.. ostale ce biti onakve kakve volim da radim..
a znash kakve su to pesme.. hahahah.. btw, moram radjena da iscimam za ono stvar opet.. reci mu da nikako ne stizem da mu se javim, ako se vidjash sa njim..
shto se viklera tiche, molim te mojne me poredish sa njim.. ne znam kolko si chula ti viklera, al ovo shto se flowa tiche nema veze sa njim.. a ne mogu da izbegavam da kazem da sam chesto cirke, samo zbog toga shto je to vikler reko.. jebe mi se za to.. najiskrenije.. necu uopshte da razmishljam na taj anachin, ako kazem neshto u pesmi a to lichi na nekoga, bash me bole brige naduvash mi jaja i to hahahahhahha..
elem, meni vishe flow na momente lichi na starog grua.. imao je on takve tripove..
inache refren je potpuno olskul zajebancija u fazonu pharcyde-a, nbn-a itd.. kachketi na strane, zurka dok svane i to..
@alfom: obrijan..
poz