View Single Post
Old 06-12-2008, 04:26 PM   #6
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM

Rekao je i Boggy ali da dodam... ja sam trenutno na adsl-u a imam sbb kablovsku, i odatle mi tu i tamo losa iskustva sa sbb-om ali isto tako znam i kako je sa adsl-om... kao sto rece Boggy adsl je svuda isti tako da je nebitno kod koga si... ja placam 1450din (5%popust ako placas na vreme) za 786/64, a sbb flat je 1350din za 1024/128... odakle Dexicu ona informacija ne znam... mozda je prvih 15 dana za nove korisnike... ko ce ga znati... uglavnom, ja cekam neku rekonstrukciju mreze i prelazim munjevito na sbb internet... naravno, odmah ugovor na 12 meseci i miran sam sto se pomenutih problema tice...
... inace ni adsl ne prolazi bas bez problema... ja sam imao svakakve situacije... jednom nije prosla uplata pa sam morao da im nosim moj primerak uplatnice, pre oko 3 meseca se desavalo citavih 20 dana da cesto veza pukne tj protoka nema a konektovan sam... pre oko godinu ipo dana su me iskljucili greskom pa nisam imao net 5 dana... i tako...
S druge strane imam kablovsku (sbb) i vec 5 godina (bogami i vise) cekam na je*enu rekonstrukciju mreze... do sada su dolazili bar 50 puta i nesto mumlali, zapisali i nestali... i tako redom... ali opet, sto se tice prekida, mislim da na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko puta je za sve ove godine nestao signal...
... i eto... i za i protiv... ali za internet ipak mislim da je ugovor na 12 meseci za neki flat paket jos uvek kod nas najbolja solucija...

Pozz