View Single Post
Old 06-12-2008, 02:21 PM   #117
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM

ma ko kaze da ja ostajem kod njih...samo ovaj mesec koji sam platila ostajem..jedino sto me je sprecavalo do sad je sto se bas dugo dugo ceka na adsl,i da se smaram s tim mesecima,dok konacno opet ne dobijem net.

korisnici adsla su vecinom veoma zadovoljni (zavisi preko koga su na adslu doduse,telekom je koliko sam cula od vise ljudi jedan od boljih),tj nikad nisam o adslu cula ni rec protiv,sem da su mozda imali smetnje u konekciji par puta,jbg to se desava svud,neizbezno je.

treba se samo raspitati..ima bolje,nego ljudi su lenji da se raspituju pa se zalete ko riba na sareno.

nisi procitao pricu s prethodne strane,jer bi skapirao da je iskljucivanje posle mesec dana poslednje na sta se zalim,ja uvek placam uredno,i nisam razmazena,do sad sam tolerisala svasta od njih.ali lopovluk i podvaljivanje na moje rodjene oci vala necu.i povrh svega,nepostovanje.

ako si kod njih...ne znam sta da ti kazem,zajebace i tebe kad-tad...jer svakom su pokusali da podvale bar jednom..good luck..ja od skotova bezim asap!!!

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
A sto se tice prekidanja interneta posle 30 dana... pa ko je kriv sto se ne plati na vreme , ako se uplati koji dan ranije nece se prekinuti. A ima i jos jedna varijanta - sklopi se ugovor na 12 ili 24 meseca i placa se mesecno racun a net se ne prekida i jos se dobije digitalni signal na kablovskoj za dz. Pritom sbb ima svoj hub koji je sam po sebi vredan svaku paru (ne znam za druge)...

Pozz

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote