View Single Post
Old 06-12-2008, 12:20 PM   #114
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Ko je pre?iveo PTT i dial-up na analognoj centrali, ni SBB mu neće te?ko pasti
ma kakav crni dial up,to vreme je prevazidjeno..zar treba da se naviknem da nemam ni struju i vodu jer se nekad i tako zivelo? Ma idi bre! Ako placam nesto,hocu da znam zasto placam.
Zasto se ljudi u nasoj drzavi uvek navikavaju i trpe sranja zato sto ''moze biti i gore''? To je meni porazavajuce. Od skolstva do zdravstva - niko nista ne preduzima,svi cute,a svi smo tretirani kao stoka.Jeb'ga,jesam baba al ako nista ne preduzimas,nista se nece ni menjati na bolje.Mogla sam da precutim ovo,i da nemam net do kraja meseca,a spremam ispite za januar i potreban mi je svaki dan.A vidis,nije mnogo trebalo da shvate da ne mogu da mi 'uvale',da izvines.Sto da propadne tih 1300 dinara?Nek je i 100 din,al zasto da propadnu beskorisno?Radije bih ih dala i cigancetu koje peva u troli nego gramzivoj stoki iz sbb-a.

U 2008 godini kad net cveta i svuda je dostupan,cak i na mobilnom telefonu,studentskom parku,greenetu,mc donald'su,skcu, i sve druge kompanije imaju bolje ponude sa vecim brzinama i manjim cenama,cak i bez iskljucivanja na kraju meseca (placa se ko i telefon) - zasto se smarati oko prevazidjenih usluga sbb i ptt,kad ima bolje.

Dakle,ljudi,jos jednom,ako razmisljate gde cete s netom, zaobidjite SBB.Meni su neki to u pocetku govorili,ali eto ja poslusah sestru od ujaka koja tad nije imala probleme s njima.danas obe zelimo da ih spalimo.

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote