Ja sada radim sa yamahom dsp factory, dsp je vrlo mocan, skoro kao kod pulsara creamwareovoga danas soniccore, ali po vasem stavu mogao bi da ju zadrzim, ali driveri nisu bas updateani pa ne zelim da budu u sukobu sa emu, recimo da emu koristim za recording, onda bi u panelu trebao postaviti yamahu za default playback pa bi ona preuzela dsp load, bi li? i da li uopce kombinirati, gledao sam takoder maudio profire 610, koja mi se cini nema uopce dsp processor ali jako kvalitetan pre, bolji od jako hvaljenog emu preampa ??? da mozda idem u kombinaciju yamah - profire, a po vama koja bi komponeta osim rme imala sve sto ima ovaj emu a da je pritom i dsp dosta snazan, posto se po pitanju dsp svi sada grade samo na mix, a dsp preuzimaju thirdy partyes uad i ekipa, pa se izgleda ovim ostalima i ne isplati raditi neki poseban dsp...ispravite me ako se varam, sve daljne primjedbe su dobrodosle glede na to da se malo zurim, jer mi mic stoji vec godinu dana nov a da ga nisam ni isprobao, sramim se

a opet bitan mi je midi koji kod yamaha steka jer je virtualni od mapple-a...nema ga na sebi inace...