View Single Post
Old 05-12-2008, 05:26 PM   #1
Coconut
Member

Coconut's Avatar

Default Re: Buducnost muzike

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Kada ste poslednji put preslusali neki album od pocetka do kraja? MP3 je veliki krivac za to nabavis tonu muzike i svaka pesma ti je interesantna 20 sekundi i onda ides dalje. Sto se tice muzike,raspolozenja i kafica, primetio sam da ovde kod nas u varosi najbolje prolaze kafici u kojima svira muzika koja ljudima ne odvraca paznju neki lounge, pre neki mesec sam doziveo nesto neverovatno bas na ovu temu, otisao sam sa drgom na kafu u ''najpopularniji'' lokal u gradu, sedeli smo oko pola sata i nista mi ne bi bilo cudno nego se jedna pesma vrtela sve vreme, meni vec nije bilo dobro i ja reko drugu u kom su ovi fazonu stalno vrte jednu stvar, a on mi kaze ja sam bio danas ovde oko 12 sati i ova pesma se i tada stalno vrtela (a mi smo bili oko 18:00), pozovemo konobara i pitamo ga,: "Brate ko se toliko lozi na ovu pesmu ".
Ispostavilo se da je neko ostavio player na repeat, a da niko ni konobari ni gosti to nisu primetili ni posle 6 sati, gde ja to zivim?

Ovo je prava slika Srbije, "poznavaoca muzike"... bas sam se slatko nasmejao....

Sada krecem na moj vecernji dj nastup i razmisljam se, ako pustim nesto novo, gde ima dobre melodije i harmonije kako ce masa reagovati, verovatno sa onim praznim pogledom...muuuu......anywayz, treba puno,puno,puno edukacije sto se muzike tice.........
Coconut is offline   Reply With Quote