View Single Post
Old 03-12-2008, 10:37 PM   #10
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Cubase, pitanje - pocetnik

Kada bi mentalitet svih nas bio bilo kakav samo ne ovakav kakav je, bilo bi sasvim normalno i logicno da se u okviru ovog foruma i njegovih podforuma i tema nadje i jedno ovakvo pitanje, mozda gloopo, bezvezno, besmisleno, ili kakvo vec, ono na koje se ne moze odgovoriti onako kako postavljac istoga to zamislja i sasvim bi bilo logicno da mu oni koji imaju znanja, volje i zivaca odgovore, sto se i desavalo u samom pocetku rada foruma, pretpostavljam...
Ali... Poenta je u tome da je mnogima vise dosta ovih pitanja na koja su odgovorili bezbroj puta i kja su i sami postavljali kad su dosli ovde, ili su to radili negde drugde pa se sada na ove pocetnike gleda kao na morone i debile koji su dosli u cvecaru d zatraze kontraceptivno sredstvo... Kad malo bolje razmislim, gde ce i kome da se obrate ljudi koji se bave muzikom, nego ovde, jedino "ozbiljno" mesto, ili hajde najozbiljnije od svih neozbiljnih mesta na domacem netu, jer znajuci muzicare i muzikante, niko im nece nista otkriti u strahu od konkurencije i cega sve jos, uvek se setim onoga kad mi je jedan sapatnik u ovom poslu rekao: "E vidi ovaj besplatni plugin, ali nemoj nikome da kazes!" Pitam ga odakle mu, on kaze skinuo sa neta... Potpuno bezvezno, da ne upotrebim neku tezu rec...
No, da ne tupim i dalje, gotovo sam siguran da ce neko od moderatora i administratora procitati ovo, pa predlazem da se otvori novi deo, to jest podforum za pocetnike gde ce biti dozvoljeno postavljanje svakakvih pitanja, gde ce, suprotno ovome sto sada vazi, biti zabranjeno bilo kakvo izivljavanje iskusnih nad neiskusnima, vec ko ima zivaca i volje da se objasnjava sa gluvonemim pocetnicima to i uradi, ko ne zeli, neka se kloni toga dalje...
Kao primer, predlazem ovom "momku" da me kontaktira na PM pa cu mu sve sto budem znao objasniti, da se covek ne dovodi u neprijatnu situaciju da nesto pita, Boze sramotne li stvari pitati ako nesto ne znas...
Ne volim pljuvanje po ovoj zemlji i ovom narodu, ali kako obidjoh svet i videh kako negde drugde stvari funkcionisu, moram reci da to postoji samo ovde, ne pitaj ako ne znas i ne pricaj ako znas...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote