View Single Post
Old 02-12-2008, 07:59 PM   #5
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Default Re: Studio u kuci

Quote:
Originally Posted by riba345 View Post
Jedan sam stari pevac u sestoj deceniji zivota.
Ubacim midi fajl u cubase ,postavim mu hipersonik ,otvorim audio traku ukljucim rec i nista vise, a voleo bih da to bolje zvuci .Moja kartica je emu-0404 .Znam i eho da ukljucim sa cubase ali neznam podesavanja.Mikrofon ukljucim preko miksete BERINGER PMH5000.
Dali bi mi neko napisao kako se to radi za pokuci ,-kad nebudem mogao vise da drzim formu da se podsetim.
.................................................. .....................
plakao sam za novim cipelama dok nisam video coveka bez nogu
Ukoliko ovo nije reinkarnacija onog momka ?to je glumio onog drugog momka ?to je za tri dana sakupio preko 6.000 čitanja:

Napi?i odakle si. Mo?da u tvom gradu ili okolini ?ivi neko od foruma?a, pa ćete lijepo stupiti u kontakt i dobiće? iz prve ruke tih nekoliko informacija koje te zanimaju. To ćete, po starom dobrom RuForumskom običaju, ko?tati : jednih pljeskavica, dva piva (od 0,5 lit.) i 100 evra/minut.
Ako nema? para - nikom ni?ta : proći će? samo sa pljeskavicom i dva piva. Mo?e i 'Jelen', ako si tamo, a ako si negdje drugdje, onda 'Zlatorog' .
Nije ?ala - ovo ti je najjednostavnije.
A u CuBase ima? i kompletan tutorijal - sa vrlo malo truda se mo?e dokučiti to ?to pita?, a nama nisu jasna pitanja.
PoZzzz.
alfom is offline   Reply With Quote