za americku operaciju trijumf nisam cula (mozda je pod drugim nazivom?),ja mislim da ta ideja nije kupljena od amera...mislim da je uk..ili cak holandija,ne drz me za rec.
ali sto se americkog "Idola" tice ,nije bas da niko nije postao popularan! Jennifer Hudson (koja nije cak ni pobedila vec je usla u valjda prvih sest i ostala dovoljno zapazena)sada je cak i dobitnica oskara, Fantasia Barrino, Kelly Clarkson,sad ova Jordin Sparks itd. Dobro,nisu napravile Madoninu karijeru ,ali ja se ne bih bunila da sam postigla koliko one,ne verujem ni da bi neko od vas...
ne znam,ja te emisije gledam kao priliku da ti budes zapazen i pokases sirim masama sta znas i ko si (sto ti je i ulaznica za druge prilike)... a ako nemas sta da pokazes,tu si samo ti odgovoran,ne emisija...
ne moze ni od cega da postane nesto veliko...ovi bre ljudi iz operacije nisu ni dovoljno simpaticni da kafu s njima popijes,a kamo li dovoljno interesantni da ih gledas na bini..(cast izuzecima)
a to sto vecina nasih 'akademika' i 'uspesnih biznismena u muzickoj industriji' ne bi pronasli dobrog i harizmaticnog pevaca
ni da ih sutne u dupe (jer nemaju pre svega sposobnost da nanjuse ni ono sto se moze prodati svetu,a kamo li ikakav kvalitet i skill), ne znaci da je sama ideja losa..(ako iskljucimo imbecilni uslov da 'zvezda' prethodno mora da dozvoli da je 4 drzave 24/7 gledaju kako cacka nos,cese se za dupe,pokazuje svoje slabosti i komplekse itd.) jbt cak ni karleusa nije pristala na vip velikog brata da bi zadrzala svoju privatnost,a to se jos i placa soma jura po nedelji,za razliku od operacije.
valjda je svesna (il bar njen PR) da joj takva razotkrivanja samo odmazu popularnosti,a i vec ima para koliko sisa i blamirajucih izjava.
jer,zasto bi neko zeleo da dalje gleda nekoga ko je od prvog dana prikazao SVE sto ima,i 'skinuo se go' na keca? sta jos ima dalje da se vidi?? ljudi ne zele da im sve bude otkriveno odmah. oni zele idola i ikonu koja ce da ih intrigira i ucini da zele vise,a ne pajaca kojim svi manipulisu!
Quote:
Originally Posted by LACKY
Zasto mislis da je to dobra prilika? Pa nisu to oni izmislili, to je licencni Americki serijal. Ako niko nije postao zvezda tamo (i ostalim razvijenim Evropskim zemljama) zasto mislis da bi se to ovde trebalo desiti.
|