View Single Post
Old 02-12-2008, 10:37 AM   #2
Max
Pro Member

Default Re: Great River MP-1NV preamp

Quote:
Originally Posted by Kres7787 View Post
Nakon dosta muke i propalih opcija dosli smo na:
Great River MP-1NV

Da li neko ima taj preamp, i ako ima, da li ima nesto snimljeno sto bi se moglo poslusati? U idealnoj situaciji, da li neko ima "suhu" snimku bilo cega bez i sa Great River MP-1NV'om? Gitare, vokala ili necega izdvojenog.

Bilo bi nam od neprocijenjive vaznosti jer ne mozemo nigdje to lokalno kupiti/poslusati vec bi trebali naruciti. Svi su nahvalili taj preamp pa mi se cini kao dobar izbor. Samo nisam vise siguran jer ima previse toga naravno, a ako je ikako moguce za ovako nesto skupocijeno bi bilo pozeljno cuti unaprijed kako zvuci.

Ko u klin ko u plocu .....

I da vam neko da snimak necega , sta ce vam to reci o preampu ....

Evo npr , ako je to gitara , prvo me interesuje , koji je instrument , pa onda , ko je svirao , pa u koj prostoriji i na kom mikrofonu ..... e ako je sve identicno , onda mozemo da pricamo o preampu .... preamp vam NECE doneti onu magiju koja vam nedostaje ....

Mislim da ga ima Clusterchord u Hr ....

Ja imam Great river 500 format , sto bi trebalo da je isto ....

Po mom misljenju malo tamniji ( shatro Neve ) preamp , sa dosta basa , malo taman u visokim i ima dosta veliku ( u stvari najvecu od onih koje sam cuo ) lepezu zvukova u zavisnosti da li si napanjio gain ili nisi .

Dobar pre , ali kao sto rekoh ( necu vise da se ponavljam )

Pozdrav

Last edited by Max; 02-12-2008 at 10:41 AM.
Max is offline   Reply With Quote