View Single Post
Old 01-12-2008, 07:27 PM   #38
Kres7787
Junior Member

Kres7787's Avatar

Default Re: koji preamp odabrati?

Opremu koju sam kupio sam kupio u audiopro. Iz Osijeka sam narucio, tamo im je centrala koliko sam skuzio, nisam siguran. Jedan OH nam je vrisnuo nakon par dana upotrebe i bez beda su zamjenili. U Provoxu sam uzeo dobos i cinele, tako da ne znam kako ide sa ovako nekom opremom i polozima. Ali rekao je decko neki, Igor, da nije bed za polog. Nije zvucalo kao da ima neka zamka. Ali pripazit cu sad kad si vec spomenuo.

Vjerovatno cu cekati da se soba sredi (2-3 tjedna) i onda cu vidjeti sta smo dobili pa skociti dalje u govna da oprostis sa nekom kupnjom.

Vrti mi se neka suluda ideja od kada si uskocio na thread... Neki exchange opreme. Ja kupim preamp, ti mic, ili obrnuto, pa se mjenjamo kad treba. Ja kupujem sve ovo samo za nas bend, tako da ce biti ogranicene uporabe, a kosta dosta pa tesko i opravdati trosak. Uglavnom jer mi je gust baviti se time i pretpostavljam da ce potrajati. Suluda ideja mozda? Koja ti je bila prva impresija nakon sto si procitao ovaj odlomak posta? : ) Ne znam ni sam vise...
Kres7787 is offline   Reply With Quote