Re: koji preamp odabrati?
ajme ne spominji provox...kad sam ih pitao dal mogu doc preslusat monitore, rekli su kako je moguce, ali imaju samo neke ?kart wharfedaleove i m-audiove te cak i za njih treba ostavit polog, tako da ako ih preslusas - moras neke od njih kupiti...uzas...
ono, nakon njih sam dugo bio skeptican prema ikakvim ducanima u hrvatskoj te sam gledao uzet iz US opremu jer sam gore bio na fax razmjeni neko vrijeme pa sam znao dosta ljudi koji se bave snimanjem...al kako je to propalo okrenuo sam se europi i thomannu i na kraju dosao do audio-proa u zg-u i ostao bez rijeci...prosli petak sam prvi put bio gore, dosao s frendom nenajavljen sat vremena pred kraj radnog vremena i na kraju ostao dva sata nakon kraja radnog vremena samo slusat monitore i pricat o opremi...ono, ni u US po manjim ducanima nisam naisao na toliko frendli atmosferu i taj neki "kupac je kralj" policy...same pohvale...tako da idem i ovaj petak isprobat micove i preove...a sto se rijeke tice - imas sad ona "Nova Glazbala" na pocetku ruziceve na skoljicu...bio sam jednom i ono, meh...decki koji rade su skroz ok i voljni pomoc (gitarist mandrila je radio ako se sjecam...kul lik), ali nemaju skoro nista u ducanu od opreme i ovise od toga koliko ce im "centrala" u zg-u bit voljna narucit...i oni imaju bijesne pologe kao pravilo...mada ajde, vjerujem da bi vama kao bendu s lajv instrumentacijom bilo interesantnije nego meni
sto se tice toga da se nikako nemozete odlucit, vjeruj mi, znam kako je : )...jos otkad sam se vratio s te razmjenem, cemu ima hvala bogu skoro 3 godine, razmisljam sta uzet i (bezuspjesno) pokusavam podic budzet...treba sve proucit i raspitat se, ali onda i pregrist govno i odlucit, jer cete inace zauvijek ostati u tom nekom "mozda ima nesta bolje za pare" loopu
|