View Single Post
Old 01-12-2008, 05:52 PM   #35
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Default Re: koji preamp odabrati?

cad mi je propao kad mi je propalo narucivanje iz US...ako na to mislis pod manleyev savijet : )

a ako mislis na sm7-icu i pre s puno gaina, onda bih i to preskocio...probao sam sm7-icu i sve je bilo ok dok je taj vokal isao na instrumental u kojem "se desava puno toga", al cim bi instrumental dosao do nekog breakdowna ili ako bih snimao na neki instrumental koji je bio vise stripped downovan - to bi na moj glas zvucalo dosta tanko...iako, mami me probati 441-icu od dinamickih, samo ju rijetko imaju u radnjama

a sto se tice k2 i konnekta - kakvi su uopce preovi na tom interfaceu? posto kad god sam radio s nekim interfaceom, u pravilu sam mu zaobilazio pre, cak i u korist nekih slabijih preampova tipa jeftinijih trakmastera i sl.
a privlaci me ta opcija posto bih si onda s ostatkom budzeta mogao pokrpat potrepstine tipa kablova, slusalica i stalaka...jos bi mi i ostalo cak : )...al me jednostavno kopa ta neka skepsa da ne moze biti pre na interfejsu bolji ili iskoristiv kao dedicated pre nekog ranga ispod 600e
Monroe/Rampart is offline   Reply With Quote