Quote:
Originally Posted by "7"
|
Ima u tome velike istine
Da se ne proba nesto od droge na tim zurkama, od smesnih cigara pa na dalje, kapiram da ni pola publike ne bi kapiralo elektroniku, niti da bi ti koji prave napravli ensto toliko drugacije i toliko dobro (mada je velika vecina sranje

) ali to ne znaci da se ti ljudi drogiraju stalno ...
Nekako ti se prosiri svest i kada skapiras, onda ti droga vise ne treba, sem ako je muzika tesko sranje, a na takve zurke ne ides
Naravno da ima komana koji samo peglaju po zurkama, nije da nema, moza su i u vecini, ali ja pricam kako neko ko je relativno normalan kao ja (

)to sve skapira, posto znam jos dosta ljudi koji su prosli kroz sve to i razmisljaju na isti nacin ...
Ja samo ne znam koja droga treba da bi se skapirala gitarska muzika

Slusao sam je od malena i nikada mi se nije svidjala (osim slashovih solaza

), pored toga sto ne volim nikakve smislene vokale uopste i kada sam prvi put cuo elektroniku (brooklin bounce) pomislio sam kako je dobro pazi nema onih stalno istih zvukova gitare i bubnja bas je super

Posle kada sam se doselio iz Herceg Novog i otkrio celu elektronsku scenu sa svim tim zvukovima, basovima ritmovima, mojoj sreci nije bilo kraja, osecao sam se kao ruzno pace (posto su svi slusali neku muziku, a ja psoto sam bio sikren nisam slusao nista jer mi se nista nije svidjalo) koje je napokon naslo svoju porodicu (elektroniku)

Kada osetis nesto takvo, znas da je to to, tu nema ovo dabearovo, svidja mi se 15 minuta pa posle daj nesto drugo, to su pravi osecaji koji dolaze iz nas a ne implementirani osecaji kapitalistickog drustva bla bla
Naravno da ne omalovazavam gitarksu muziku, kapiram da je ona nekome kao meni elektronika, i naslusao sam je se dosta samo kazem koliko smo razliciti
Ali eto kad sam prvi put cuo govija, rekao sam ovo je ovo je MEGA!!!

Salim se nisam, to bi Dabear rekao, svidela mi se muzika, odmah sam je iskopirao kod sebe i od tada je slusam kad god imam priliku, i uopste mi nije dosadila, svaki put mi je milina da slusam, a eto gitara je, ali akustara ...