View Single Post
Old 30-11-2008, 02:36 AM   #52
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Mala pikanterija za forumase gitarose

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ljudi, ja stvarno ne znam koji vam je sa tim izvlačenjem stvari iz konteksta? Jal vas mrzi da čitate, jal da razmišljate jal da pišete. No dobro, da se ne bi ljudi našli uvređenim, neću crtati šta sam zapravo rekao tojest mislio a bogami i napisao. MAda se tome stvarno nisam nadao ovde, i od ovih ljudi.
Eto sad, kao uvredjena snasa.
Mislim tebe u celoj prici (izmedju redova) nervira mozda Borino politicko "angazovanje". To je njegova privatna stvar. I nije jedini. A prica se uopsteno prosirila na sve bendove sa nekim minulim radom, koji ugrozavaju mlade jer im oduzimaju medijski prostor. A mediji slepo gledaju u piplmetre i guraju ono sto se gleda, a nebave se humasnitarnim radom.
A to sto niko nepomaze mlade bendove, jeste tacno, ali nigde nepomazu mlade bendove. One koje cijes sa zapada su uspeli, a jos X 100 ih ima koji nisu pa za njih neces ni cuti. Mante se te komunisticke price o pomoci mladima. Pa muzika o kojoj pricamo bi trbala biti buntovnicka (svako na svoj nacin) a buntovnike sistem nepomaze. Zna se sta sistemi pomazu, ono sto je estabilirano kao kultura.
A da je Rajko upravu, pa i jeste.
Oko cele ove price jedino sto se postovalo (bicu sazet): Kako je to shit itd itd.
A nikoga nije zanimao ni jedan segment oko bilo cega sto ima ikakve veze sa snimanjem i produkcijom.

Last edited by LACKY; 30-11-2008 at 02:45 AM.
LACKY is offline