View Single Post
Old 30-11-2008, 12:06 AM   #5
RAJKO
Member

RAJKO's Avatar

Default Re: Mala pikanterija za forumase gitarose

Interesantan ovaj forum nema sta.

Ko babe,svaka prica ono sto misli a sve sede zajedno.Niko ne zna kako se prica zadenula a ni kako ce se zavrsiti,verovatno ce svaka sa svojom pricom u krevet sa svescu da su imale prelepo prelo.

Meni skrenuo pogled naslov pa onda videh lepu kolekciju gitara i ljude koji zapocinju rad na novom albumu pa rekoh malo da procitam,kad ono gde prica ode i zasto niko ne zna.

Izgleda da u muzici ne postoji demokratija,cudno a umetnost je po meni sinonim za slobodu u svakom obliku. Ispade sad da se moze biti slobodan samo do odredjenog doba i da stariji ljudi nemaju sta reci te im se stoga treba zabraniti svaki vid izrazavanja.
Laki ti zapoce ovaj lanac ,sve se plasim da zbog tvojih godina vise ne treba da cinis ovakve ispade.Nemoj vise postovati jer time oduzimas bitove mladjim ljudima.
Muzicki izvor nije nepresusiv,samo odredjeni broj nota moze biti odsviran u vremenu stoga stariji trebaju da prestanu da se muzicki izrazavaju i da predju u omladinu PUP-sa kao sto si ti vec uradio.

Moracu da kontaktiram barem cika NEVE-a odmah veceras i da mu kazem da prestane da pravi krseve,potrosi mi sve elektrone i ja ne mogu da dodjem do izrazaja sa mladoscu i talentom upravo zbog njega i njemu slicnih.Znam ja znanje nego elektrona sve manje.
RAJKO is offline