View Single Post
Old 29-11-2008, 04:58 AM   #5
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Mala pikanterija za forumase gitarose

bože lacky, stvarno se ponekad pitam gde živiš. Ja ne vidim trenutno niti jedan medij koji se iole pošteno bavi domaćim bendovima, ni starim ni mladim. jebo 30 stanica koje puštaju muziku u pauzama i možda ponekad noću. Te 2 tadašnje stanice i tih pola emisija su zbog tadašnjih okolonosti behu više desetina puta više gledane i to ne zbog bendova, već potpuno drugačije ustrojenog društva. Kilo radio stanica, koje su se zapravo furale umesto ipoda, sa jednočasovnim rotacijama i plejlistama, pa jebote, nisam ni toliko mlad, sećam da se neki bendovi i neke pesme jebeno nisu mogle izbeći, iako su meni kao osnovcu bila jako gadne. Jebote, pa gde sam ja to sa 4 godine mogao znati napamet "člana mafije" ili "avione slomiću ti krila", nego na tih "2 i po televizije sa pola emisije". Ne skontaj me pogrešno, izuzetno bih bio srećan i optimističan da si ti u pravu, da su svi oni bili veliki carevi, a ovo su sad sve debili, koji ne koriste 40 puta bolje uslove. Ima mnogo idiota i danas (meni se polako ali sigurno čini da sa većinom nas koji se bavimo muzikom sasvim ozbiljno nismo skroz čitavi), ali mislim da su ipak vremena ta koja sputavaju ipak sasvim dovoljno samouverenih klinaca koji su se rodili sa dovoljno talenta da budu "neki novi" Bora ili kogod, njega spomenusmo samo što je u ovom topiku, nit je jedini nit je najgori. A da se razumemo, jako dobro poznajem ceo njegov opus do 90tih. I zato mi sve to ide žešće na kurac, ne zato što izdaju, ne zato što pune arene (aman hvala bogu da ih iko puni!), nego zato što se guraju tamo gde im nije mesto, ali valjda treba imati manje od 30godina da bi stvari gledali tako.
Arthur is offline