View Single Post
Old 28-11-2008, 11:51 AM   #6
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Default Re: Mala pikanterija za forumase gitarose

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post

Poenta ove moje usrano-patetične ?alopojke za domaćom scenom (a tisuću sam puta obećao sebi da vi?e neću ?aliti za njom), je da sam zaista video i čuo jako mnogo, objektivno dobrih bendova (ovo nema veze sa onim ?to privatno slu?am, uglavnom ?anrovski dijametralno suprotno), koji vrede i umeju, a ako i mo?da jo? uvek ne umeju, vredi im pru?iti ?ansu, i raditi sa njima, a ne sa g6, rč i ostalima.
Brate, cenim tvoje napore da se mladima da sansa, ali svakako ne na stetu takvih guru likova kao sto je Bora, jer se kreativno stvaralastvo ne ocenjuje po kolicini izdatih dela i po godinama! Jos je davno, bas taj Bora izjavio kako kod nas nepostoji valjan tekstopisac ispod 26 godina, a to je sasvim tacno, jer covek bez zivotnog iskustva, moze samo da krade inserte iz tudjih knjizevnih dela, to sastavlja kao kolaz, a onda to prezentuje kao svoj rad, koji je poput zombi teksta, bez duse, bez dubine, bez poruke...........Meni licno, i kad sam bio vrlo mlad i pun energije , nikad nije data sansa ni u medijima, ni u izdavackim kucama i nisam imao novac da isfinansiram svoj projekat, ali ni u ludilu nisam zbog toga okrivljavao STUBOVE nase muzike kao sto je Corba, YU grupa, Balasevic, Bajaga.......Ti mladi, garazni i drugi bendovi o kojima pricas, treba jos puno pure (kacamka) da pojedu...a pura, seljacka od belog brasna se sve teze nabavlja....
Mogli is offline