View Single Post
Old 27-11-2008, 04:55 PM   #24
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Mala pikanterija za forumase gitarose

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
mislim da je poptuna budalaština da bend star 30 godina radi i dalje. Nije mi dostojanstveno, a i definitivno je loše po scenu. Stariji definitivno mogu da koriste svoje pozicije da dobiju pažnju medija, (čitaj - ukradu pažnju medija mlađima), a i onda će prosečni gledaoc da upali top listu i kaže sebi - e jebem ti zemlju gde Yu Grupa ima novi spot, a Pop Mašina sa reizdanjem kultnog albuma jaše top listu, da ne pominjem Bebi Dol sa njenim osamnaestim best off izdanjem. I ti posle treba nekog da ubediš da posluša neki mlađi bend.
Tako je. Ja bih otišao korak dalje i zabranio svima starijima od 30 godina da slušaju muziku, a kamoli da budu producenti, muzički urednici ili menadžeri. A ako nekome od tih matorih padne na pamet da svira na Ušću ili u Areni, odma' da se ograniči broj ulaznica na 200, pa da lepo sviraju pred praznim auditorijumom, a ne tamo da se nešto k''če

Ajde brate, kakve veze ima RČ sa "mlađima"? Verovatno nikakve, osim što i neki "mlađi" idu na njihove koncerte, a bez da ih iko tera Što bi rekao Marčelo: "ako misliš da si bolji od njih - onda budi bolji od njih".

Ni Bora ni Džindžer nisu krivi što je "mlađima" lakše da se vade na monopol matoraca nego da pronađu svoje alternativne puteve do Ušća, Arene ili Hipodroma. Ako im je to uopšte cilj. Ne bih da pričam o top-listama, pošto one na ovim prostorima nikada nisu imale smisla. Mislim - i Jarboli i Dža ili Bu se pojavljuju na top listama pa se to ne odražava na posetu njihovih nastupa...

Opet, nije da se nimalo ne slažem sa tobom - "slučaj Bebi Dol" je tuga i čemer. Kao i slučaj pevača jednog od mojih ranijih bendova (onog ćelavog čiji nadimak počinje na D).

"Slučaj RČ" je sasvim drugačiji. Da li bi ti prekinuo karijeru u trenutku kada još uvek možeš da skupiš par desetina soma duša na jednom mestu? Od sveg srca ti želim da jednom dođeš u takvu dilemu.

Pozdrav,

Vasa

P.S. (on-topic edit) Ja ne znam šta bih radio sa ovolikim gitarama, osim što bih ih verovatno po ceo dan štimovao. Ali poštujem svačiji fetiš.

Last edited by awacs; 27-11-2008 at 05:26 PM.
awacs is offline