View Single Post
Old 27-11-2008, 12:02 PM   #4
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Open Labs Neko Tse/limited...

Hvala, hvala.

Kao sto rekoh, prvi utisak je da sprava ubija! Vec 2 dana se ne skidamo sa nje. Jako je inspirativna, a sa nasim prijateljem/saradnikom iz Amerike smo se slozili da je "Hit Makin' Machine". Usput, on ih je napravio vec na desetine... Naravno, ne pricam za ovdasnje hitove, jer nam nije sinuo nijedan "domacinski" za ova dva dana... Inace, sam zvuk je LUDILO!

Dobili smo jos 10 regularnih programa, plaginova itd... Nuendo 4, Acid, FL8, Mimik (naravno)... Ali, Karsyn (glavni synth/editor/sustina) ne moze da radi sa jebenim Nuendom u Rewire-u, niti van njega. Moram da se kuckam sa Open Labs zaposlenima koji su "savetodavci" danas, mada juce smo razgovarali i sa vlasnikom firme Viktorom. Nisam odusevljen savetima... Mislim da tu ima vise propusta, ali ionako mi je NEKO zanimljiviji kao SYNTH (stand alone) nego kao Workstation! Samo, fora je sto ce ga neko kupiti da bi imao sve, ali nisu resili medjusobne konekcije svega cime mozes NEKO-a da napunis. U tom slucaju, nije jebeni workstation, a trebalo bi da jeste. Videcemo, danas ima puno posla sa njim, javljam nove detalje!

Naravno, sve je to i nebitno jer ima i digitaliju i analogne outpute, tako da je "bacanje" odsviranih deonica najmanji problem...

Pozdrav.
perun is offline   Reply With Quote