Quote:
Originally Posted by clusterchord
cao Bitch, hehe nastavak price o Alesisima  ...
nego cudim se, samo 1V razlike ga sj*be ?!?!?! nevjerojatno da su tako osjetljivi.. reci, zar se ne moze toj varijaciji napona doskociti nekako?
nemam pojma, samo pretpostavljam.. da se nosi sa sobom neki UPS, ili conditioned power supply, koji "uvijek" izbacuje stabilnih 220V. jedan laptop, 8 - 10 kanala preampa i dva alesisa HD, ukupno ne trose tako puno ampera, to nebi morao biti neki mega snazan ups, daklem ni skup.. ima li takvih sprava uopce?
|
alesisi stara garda
pa da , ja tako i radim kako bi minimizirao mogucnost da se tako nesto desi, i imam rig koji je 99.5% stabilan

dva alesisa, ups apc 1500v i furman pl2000. prvo u struju ide ups za battery powered supply - posle toga furman pegla neravnine i izoblicenja koja pravi ups i generise koliko toliko linearan napon. Taj setup mi je najstabilniji do sada i za sada sam imao samo 3 minute failure u inostranstvu, ali sam se snasao jer sam imao i 2ch backup

pa sam malo crossfade-ovao

niko nije skontao...
jako su pipavi jebiga, ali ova kombinacija kazem ti radi super. Prvo sam probao samo ups bez furmana i bilo je bolje, ali i dalje je bilo problema, ali ovaj sad setup razbija.
plus nije lose imati neki tepih sendvic od azme ili sl da se spreci drmanje od subwoofera, jer kad se otpanje a ti si na toreti, sve se trese, nego napravis antishock tretman i da vidis kako se okrece brojcanik na njima bez prestanka
no, uvek na lajvu, bekap bekap i bekap
pozzz