Ne znam sta je problem u naslovu! Covek stavio takav naslov sta cu ja sad. Mixeve iz te sobe nisam cuo, ali se radi o producentu koji je autoritet, to govore njegova dela, a kvalitet njegove sobu potvrdjuje jos jedan mnogo veci autoritet.
Ne znam sto si onoliko pisao, pa to se ne odnosi na tebe jer si ti profesionalac. Covek je lepo napisao i pitao sta moze da uradi za 500 eura u vezi akustike, i normalno je na forumu odgovoriti mu i eventualno pomoci-zato i sluzi forum. E sad odgovori, tipa to ne moze bez 300.000 eura, ili sta vec, nikome na forumu ne pomaze. Veoma je lako da se coveku ubije nada, teze mu je pomoci, a mistifikacija na taj nacin i tekako postoji, jer na nekim drugim forumima opet ozbilljni autoriteti ne mistifikuju stvari iako su profesionalci, vec ako im neko zatrazi profesionalnu uslugu onda prodaju to sto znaju, ali istovremeno vrlo rado odgovaraju na forumu, daju savete, pa cak stave i gotove projekte, sto moras da priznas da na rumskom nije slucaj-ili sam ja mozda prevideo nesto.
Sto se tice mixanja, ja to ne dozivljavam kao takmicenje i nemam potrebu da stavljam i merim onu stvar sa drugima, to nije sustina mog bavljenja muzikom (uzgred moja mixanja su na nekih 80 ploca do sada-sto ne znaci da umem da mixam

)
Mislim da nije nista lose da nekome preporucim da pogleda DVD, zasto bi to bilo nekriticko pisanje, samo zelim da pomognem, mozda taj DVD i ne valja, ja nemam takav utisak a ti mi otvori ochi ako gresim.
Mozda je pametnije i za mene i tebe da manje cigareta trosimo!
Pozz