Quote:
Originally Posted by Braca
......Secrets of the pros.....
|
Naslov je stvarno ne-tendenciozan...
Quote:
......videces i prostor cija je akusticka obrada kostala 800 dolara,
|
Cuo si mikseve iz tog studija?
Quote:
a ciji je konacni rezultat jako dobar (kako kazu puno bolji od mnogih profi studija).
|
Mnogi "profi" studiji, na zalost, su pre izlozba vrhunskog outboarda (pokretna imovina!), nego akusticki dobro sredjeni prostori (nepokretna imovina!), zbog konkretne odluke vlasnika ciji je novac ulozen u to... tako da je uporedjenje relativno i nije problem naci prostor gde akusticki tretman ne vredi, realno, mnogo vise od toga sto si spomenuo.
Quote:
Znaci moze se uz malo truda, nervira me mistifikacija tog problema u Srbiji!
|
Ako si sasvim siguran da to moze, onda probaj, svakako ces manje rizikovati od onih koji su u svoje studije ulozili 3000EUR a tek neki mnogo, mnogo vise.
800$ nije velika investicija ako je cilj, kako kazes, demistifikacija necega sto je po tvom misljenju mistifikovano bez preteranog razloga... neki od clanova sa ovog, konkretnog, foruma su ulozili daleko vise novca (ne racunajuci rad), da bi upravo demistifikovali neka pitanja i doveli ih na realniju poziciju... pri tom svoja iskustva dele sa drugima... ali primeti da sam rekao "svoja iskustva"...
Ako nista drugo ... ja vise sprzim para na cigarete godisnje...
Kad zavrsis, smiksaj neku pesmu u tom prostoru pa objavi javno rezultat.... ako to bude bilo super.... svi ce krenuti tvojim stopama... a ti se seti da nisi mnogo rizikovao

a da si neku misteriju demistifikovao.
Cak i da ne uspes, to ce biti edukativno za ovaj forum i celu ovu virtuelnu zajednicu.
U suprotnom, ako samo nekriticki nesto pises, a nista ne proveravas u praksi (na svojoj kozi!), i tebi samom ce biti jasno da samo pomazes u sirenju, u najmanju ruku, neproverenih informacija. Nadam se da primecujes da net imamo svi...
pozdrav
bogi