Thread: Overloud TH-1
View Single Post
Old 21-11-2008, 06:01 PM   #7
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: Overloud TH-1

Ne mislim. Nigde to nisam napisao. Al' sam zato preslusao i Dimijeve r3 snimke i snimke koje je pravio za AxeFX pa upredjujem sa svime time. Ja nemogu da se merim sa njovom tehnikom i znanjem profesionalaca koji su posle mixali posto on nije to radio, ali imam usi i mogu da kazem da mi se ne svidja. Da rezimiram ne mislim da je bolji od MOJIH SNIMAKA ali ne zvuci mi bolje od svega sto sam cuo da R3 moze. Takodje kakve veze ima sve to sto si naveo? I da se "lozim" (nemam 15god, samo jako cenim njgovo umece i veoma volim muziku koju stvara), i da jesam imao srece pa upao u betu za r3 i sta sad? Upravo zbog svega toga mislim Napisao sam da sam probao TH-1 i da mi nije majka i pitao sam da mi kazes zasto je TEBI majka posto si ga i ti probao.
To sto je tebe mrzelo da sednes makar i sa demo verzijom (koja je uzgred najblaza od svih na trzistu, znaci samo ti pusti tu i tamo shum, nema vremenskog ogranicenja) malo vise procackas po r3 i skines impulse (a evo, okacio sam ih gomilu bas ovde na forum) to je vec tvoj problem. (seti se da si mi slao suve gitare da ih provucem kroz r3...)

To sto sam ja dobio "lekciju" od Dusana je meni samo bio plus a ne samar da sednem i cutim. S'obzirom da ovde ima dosta ljudi sa poluznanjem i manje od toga (usta sebe apsolutno ubrajam) smatram da je pozeljno da kacimo sto vise i da se sto vise blamiramo (ili briljiramo) da bi i nesto naucili. Plus mozemo onda da stvorimo jako realnu sliku o kvalitetu nekog sim-a.

Ako je tebi i drugima dovljno samo da citate komentare "do jaja" "bezveze" itd. onda ok...

Ne vidim razlog takvom hejtu s'tvoje strane.
MUzzY is offline   Reply With Quote