Vidi ovako,da sam se vodio tvojim snimcima sa R3 koje si kacio ovde verovatno ga nikada ne bih ni probao,a da ne govorim o tvojim snimcima sa Revalverom2.Ne znam na cemu si radio monitoring dok si radio snimke,a na osnovu rezultata koje si kacio,reklo bi se da su u pitanju bili kompjuterski zvucnici od 10 evra

A da,nisam samo ovde nailazio na tvoje snimke vec i na drugim forumima poput alienconnection-ovog,i ako je to tebi bolje od onog sto je Dimitar snimio sa TH1 onda zaista ne znam sta da ti kazem.Sam si rekao da je u R2 simulacija Mesinog Rectifiera bila bolja od ove u R3,a da su mu impulsi sranje.A da li se secas onog tvog snimka koje je komentarisao Dushan_S i rekao da ti ampovi sa kojima si procesirao nemaju attacka i da bi u slucaju snimanja layerovanih gitara zvucali kao gnjec,gnjec

Sto se tice subjektivnosti i objektivnosti,ceo forum zna da si zesce napaljen na Satriania iako si skinuo ono u potpisu"Jedan je Satriani" i "Stach fans wanted" iako coveka ne zovu Stach vec Satch

a slucajno R3 ima simulaciju njegovog pojacala

Takodje svi ovde znaju da si nesto radio kao beta tester na R3 i da su ti poklonili licencu.Toliko o tvojoj objektivnosti.I jos jednom te pitam,da li zaista verujes u to da su tvoji snimci sa R3 bolji od onog sto je snimao Dimi sa TH1

?