Quote:
Originally Posted by "7"
Hmm... taj tekst sigurno nije previse strucan cim mu je profesor to dao, nego verovatno tvoj prijatelj nije bas pazio na casovima 
|
Poslao mi je tekst juce.... Nije ni cudo da nije razumeo - radi se o knjizi 'Basic Mixers', Paul White-a, 24 strane samo o patch polju. Nisam verovao da toliko moze da se ispise o tako banalnom komadu opreme

Recimo, kada govori o tome da signal u nekim vrstama patch polja moze da se splituje, onda razveze stranu i po o primenama splitovanja signala, i daje primere sa side-chain kompresijom itd....
Decko se polomio od prevodjenja, ali 'lanac sa strane'

ne razumeju ni mnoge starije cenjene kolege, pa kako bi jedan pocetnik sve to svario....
Quote:
Originally Posted by Arthur
poznajući profesora koji predaje tamo ipak bih pre rekao da je onako odokativno uvalio kitu klincu, ne razmi?ljajući.
|
Ovo je verovatno najtacniji opis zadatka, mada se za ono ostalo sto si napisao ne bih slozio - klinci obozavaju tog profesora, a to je najvaznije, da covek studentima prenese neki zar i ljubav prema materiji - ko je jos u nekoj skoli ili na fakultetu bilo sta naucio? Zapravo, ne znam da li mislimo na istog lika, a mnogo me zanima, pa mozemo da se cujemo privatno....
Nista, zakljucak price je da smo juce sedeli na telefonu bog te pita kolko, pa sam mu sve objasnio, i savetovao ga da se sa profesorom dogovori da ipak ne prevodi sve, nego da preskoci neke primere i detalje..... A ako bude imao nekih konkretnih nedoumica, varovatno ce da postuje po neki pasus u ovaj thread.... Hvala svima, over and out!