joj ne budi tezak laki.. nemoramo svi da budemo teshki..

sad bi da ne postujesh..
ja ti kazem samo, ispalo je kao da napadash ivu svo vreme.. mene boli uvo, ona moze sama da se brani.. nego ti ja kazem, kao neko ko te malo bolje poznaje preko foruma, i kao neko ko objektivno moze da sagleda svaku rasprau (u kojoj nije uchesnik), da razmislish dvaput..
tekst je ochigledno pisan za nesigurne ljude (da ne kazem decu).. nigde se ne spominje teorija, a kamoli kako doci do remek dela koje ce imati, naposletku, i neku istorijsku vrednost..
tu si skroz upravu.. ali sa
">>>Ovo je pokusaj omalovazavanja bilo kakve vrste talenta!
"Procitaj ovo uputstvo i ti ces postati umetnik!"
To je ono sto ovaj tekst porucuje.<<<"
izgledash kao obichan "prozivach" (da ne kazem hejter)
ti jesi upravu kada kazesh da talenat mora da postoji i da ce retko ko moci da uradi ono shto su uradili pikaso/dali/amy. thats a known fact, tako da ne znam koja je poenta da to kazesh..
pogotovo na nachin koji si rekao..
znachi, nemoj se uvrediti, nemam nameru da te povredim niti da ti popujem.. (niti mogu, mladji sam podosta) ali samo ti kazem iskreno, kao shto bih drugu rekao.. biraj samo nachin na koji prichash neke stvari.. u poslednje vreme iz nekih tvojih postova (potpuno nevezanih za ivu) vidim samo pokushaje spushtanja. i ovde mi izgleda kao "ne lozite se klinci, nikada necete biti kao taj i taj".
poshto si direktno post uputio ljudima na temi a ne samom tekstu. koji nije savrshen, ali nije ni toliko losh..
medjutim, promashio si poentu teksta. nije poenta kako napraviti hit i kako postati poznat ko madona. vec kako biti opushten i raditi bez pritiska. kako dati sve od sebe.
to su stvari koje ljudi sa iskustvom znaju i imaju u sebi, a dosta njih nije sigurno u svoje sposobnosti. u sv sl, svaka muzika nadje sebi auditorijum, makar to bio isti lik koji je i pravio.
poz, i josh jednom ne kazem ti da bismo se posvadjali ili da bih te povredio.. kazem ti, jer mi ovo ne lichi na tebe.. u poslednje vreme si nekako drugchiji.
poz