Quote:
Originally Posted by milanCHE
korisno(a mnogi "renomirani" " tekstopisci" bi mogli malo da "procesljaju" ovo stivo)
poz
|
Ovo je najveca zabluda a zatim i besmislenost gore navedene teze!
A, sta mislis ko je pisao ovaj text, i sta je analizirao pisuci ga?
Pisao ga je neki mud
(r)olog
(jedino poznat po ovom poucnom stivu),analizirajuci ozbiljne textove u muzici. Koje su pravili "Majstori" koji se sa ovakvim glupim analizam nikada nisu bavili vec pisali pesme.
I sta je rekao: Text treba da ima odlican pocetak, zatim izvanredan zaplet, vrhunski kraj i onda ste napravili hit.
Auuu kakva neverovatna mudrost, e to nisam znao! Ja sam mislio da pocetak treba da bude bezveze, sredina losa i sranje od kraja
(i da je to hit)!
Bas me zanima sta bi rekli
(na ovu glupu teoriju o pravljenju hitova pokojnici) Morison, Lenon itd. Ili da, ajde, idemo na nase, domace savremenike Arsena,Balasevica, Stulica, Bajagu, Boru Corbu,Gibonija, Caneta, Marinu i nebitno
(na zanrove) itd. Rekli bi
(kao Pavle Vujisic u filmu "Ko To Tamo Peva"): Jasta brate!
Quote:
Originally Posted by alfom
TO JE TO !!!
Ovo treba svako ko se ovim bavi zalijepiti na sva vrata u stanu ; i sa jedne i sa druge strane - i svaki puta pročitati kada se šećka tamo - amo nervozno želeći postići 'ono pravo'.  (ovo ti je 'hvala' od mene) 
|
Nedao bog da su oni ovo na vrata lepili, nigde ih nebi bilo.
Ovakavi tekstovi i analize su pogubni (ne samo za muziku) vec za bilo koju vrstu umetnosti.
Ovo je pokusaj omalovazavanja bilo kakve vrste talenta!
"Procitaj ovo uputstvo i ti ces postati umetnik!"
To je ono sto ovaj tekst porucuje.
Ma preterujem ja, kupite knjigu "Kako Se Prave Hitovi"
(verovatno postoje neke kako da se postane Pikaso ili Dali) i shranite Coldplay i Amy Winehouse!
Mada, i nemorate. Blagorodnost Interneta je doprinela da je ovako nesto besplatno
(samim time uskraceno autorskog profita). Tako da ce mozda cackanje nosa
(i pravljenje kuglica od datog sadrzaja) biti unosnija delatnost od objavljivanja teze:
Ako zelite biti uspesni, onda prvo morate da uspete!