View Single Post
Old 15-11-2008, 05:38 PM   #9
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: US 2400 by tascam

Quote:
Originally Posted by redwater View Post
HVALA nna dobrodoshlici ljudi !!!!!
to je malo mator sajt...ima josh novina....uglavnom u mikrofonima...
a shto se apike tiche buducji da sam pored studija i bubnjar-jurio sam tajnu tog nadrndanog zvuka preko okeana i shvatio da pored sviracha i instrumenta taj pre chini veeeliki deo priche....tak da dodjoh do rajka preko prijatelja chisto da cheknem dal je i tu sve na mestu kao kod drugih njihovih proizvoda koje sam chuo i video i onda uslovno naslepo uzeh to i tek tad skapirah sve ove A klase iz presonusa i tih reshenja nemaju veze sa mozgom....najverovanije uskoro dolazi i chetvorokanalni pa je to onda skoro taj banj koji hocju...
da, 3124 je vrh, ja isto verovatno uzimam 4x512 za 500 format, i jos svasta nesto super. Api ti je za drum vrh! Tvrdo nemilosrdno, jedino ako budes hteo nesto mirniji overhead smekni neki avalon ad. Sad i ja serem sve su to detalji, ali cisto da imas in mind

nego back on topic - us2400 nema vise, moras da razmisljas o necem drugom. Nemoj ga kupovati polovnog, jer sve sto ima moto fadere vremenom crkava, otici ce ti pare na servis. Gledaj alternativna resenja. Sve zavisi od budzeta, preporuka je naravno za Euphonix Artist seriju, cak i MCU Pro, a s obzirom da vec imas tascama, ok ti moze doci i Behringer BCF2000, ja ga imam, radi cool naravno, ako se ima, vozi na Euphonix i da vidis uzivanciju

pozzz
Bitch is offline   Reply With Quote