Thread: OD PC-a DO MACA
View Single Post
Old 15-11-2008, 12:45 PM   #120
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: OD PC-a DO MACA

poz kejkz i ostali! instalirao sam ovaj iDeneb v1.3 10.5.5 sto mi je eternal prize predlozio, i sta se desava, ne mogu uci u mac osx. Znaci instalacija protekne glatko i na kraju kaze instal sucesfull onaj zeleni znak ok, i kad restartujem instalirao sam acronis boot cd i pojave mi se i xp i osx, selektujem osx i onda samo jabuka vrti i tako do ujutro znaci nece da udje, mozes li mi malo objasniti ona podesavanja sta trebam da selektujem tamo posto ne znam sta trebam, treba li onaj x11 i tako to, ne instaliram jedino language i fontove, da li treba na sve one ostale staviti kvakice? sta ??? u biosu sam iskljucio fireware i prebacio na AHCI, treba li updejtovati bios na asus p5q posto mi je orginalan nisam nikad jos na ploci updejtovao ga, naravno grafa mi je gt9600, posto to ne vidim u nvidia drajverima tamo u setingu pise samo da se selektuju serije 6 i 7 i jos nesto, sta da cekiram? naravno nisam jos nista menjao, dok skupim pare, znaci dvd nije sata i imam dva hard diska jedan je sata 2 500gb na njemu mi je xp za muziku i ovaj drugi ata obicni 160gb na njega sam intalirao, znaci u disk utility ga formatirao i naziv OSX stavio... gde gresim??? poozzz
branoy is offline   Reply With Quote