View Single Post
Old 13-11-2008, 12:56 PM   #8
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Mike Vale - od nule do finala

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
.....

OT: boggy, pokazao sam i "tvoj" hammer studio, kao primerjavu u kom bi sličnom smjeru išao ako bi budget bio primjeran, nadam se da se ne ljutiš.
Ne, ne ljutim se.

A sto se tice "doceka" koji si dobio na John Sayers forumu, nista me ne cudi...

Slican "docek" bi dobio svako, kad bi pojedini ustanovili da koristi metode koje nisu sasvim "by the book", nisu shabloni... to sam vec primetio ranije...

odnosno, nisu ti metodi ono sto su neki naucili "kao pesmicu" pa samo ponavljaju... takvi nisu nikada ni imali hrabrosti ni dovoljno vizije da probaju nesto drugo... u sustini slicno, ali malo drugacije... jasno je da bez toga napretka nema... bez makar malo eksperimenata...

Mislim da ponekad (pojedini) clanovi samo "cekaju" nesto sto im (njima!) nije "po knjizi" da bi izazvali kilometarsku debatu.... iako nemaju dovoljno iskustva (osim sto su ponekad SAMO citali knjigu, ako i to... nekad se "zadovolje" i samo pracenjem ovakvih i slicnih foruma), da bi takvu debatu zapocinjali... ali... to je forum i niko im to ne moze zabraniti

Kompromisi su obicno tema za koju se pojedini zakace... a licno znam koliku agoniju izaziva svaki kompromis (barem kod mene).... do trenutka kada "presecem"... uopste mi nije zdravo da se ponovo vracam na to.... a tada... svako ko je ikada prosao ozbiljno kroz takvu pricu... nece cimati nekog da mu nanovo objasnjava sta, zasto, kako... kada je taj vec odlucio... besmisleno je... ne-dobronamerno pre svega... pogotovo oko stvari gde nema preterano velikih razlika da bi bile vredne tolikog cimanja.

Sad kad si se vec "upetljao"... nastavi... smirenih zivaca... budi svestan da uvek postoje clanovi foruma sa vishkom slobodnog vremena i adrenalina, a manjkom vece hrabrosti od one potrebne za (cesto anonimno) piskaranje po forumima...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote