Quote:
Originally Posted by fischek
malo jeftino izgledaju, ali sad mogu se opustim

|
Ja sam ladno bio dva reda iza tebe

Nisam na ovom forumu bio dve godine, a hteo sam da svratim par ana pred koncert da vidim ko sve ide, al mi djavo nije dao

i propustio sam slikanje sa Zarom i upoznavanje. Vojin Sarcevic je izgleda nesto organizovao sa fan klubom. Btw. video sam ga u Areni, tj. on je mene prepoznao. Zadnji put sam ga video sa bradom, pa me malo zbunio u pocetku.
E, da. Kad je prolazio kroz publiku, uspeo sam da mu ugrabim ruku i da kazem, rukujem se s njim

Kad sam video da se pozdravlja sa ljudima, izleteo sam iz sredine reda, pogazio pola ljudi i stigao na vreme, izasao sam do pola prolaza i nije mogao, a da ne pruzi ruku
Quote:
Originally Posted by milos
Da , slazem se sa Fischekom u vezi Liberationa i Theremina...
Ne znam sta mu bi da se tako izivljava
Najjaci mi bio onaj lik sto se na pocetku koncerta tamo negde levo na tribinama posteno proderao
|
Taj lik je sedeo iza mene i drao se kao manijak sve vreme. Najbolje je bilo kad se izdrao, a ono bila tisina. Zar je sigurno pomislio, Boze, budala. U svakoj masi ima po jedna, ali lik je stvarno otkacen. Ili je bio veseo ili zivotinjski raspolozen. Pio je samo pivo, cudno da pivo tako razdrazljivo utice na neke

))