Thread: Jmj U Bg!
View Single Post
Old 10-11-2008, 07:27 AM   #72
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Default Re: Jmj U Bg!

Quote:
Originally Posted by fischek View Post
malo jeftino izgledaju, ali sad mogu se opustim

Ja sam ladno bio dva reda iza tebe Nisam na ovom forumu bio dve godine, a hteo sam da svratim par ana pred koncert da vidim ko sve ide, al mi djavo nije dao i propustio sam slikanje sa Zarom i upoznavanje. Vojin Sarcevic je izgleda nesto organizovao sa fan klubom. Btw. video sam ga u Areni, tj. on je mene prepoznao. Zadnji put sam ga video sa bradom, pa me malo zbunio u pocetku.

E, da. Kad je prolazio kroz publiku, uspeo sam da mu ugrabim ruku i da kazem, rukujem se s njim Kad sam video da se pozdravlja sa ljudima, izleteo sam iz sredine reda, pogazio pola ljudi i stigao na vreme, izasao sam do pola prolaza i nije mogao, a da ne pruzi ruku

Quote:
Originally Posted by milos View Post
Da , slazem se sa Fischekom u vezi Liberationa i Theremina...
Ne znam sta mu bi da se tako izivljava
Najjaci mi bio onaj lik sto se na pocetku koncerta tamo negde levo na tribinama posteno proderao
Taj lik je sedeo iza mene i drao se kao manijak sve vreme. Najbolje je bilo kad se izdrao, a ono bila tisina. Zar je sigurno pomislio, Boze, budala. U svakoj masi ima po jedna, ali lik je stvarno otkacen. Ili je bio veseo ili zivotinjski raspolozen. Pio je samo pivo, cudno da pivo tako razdrazljivo utice na neke ))

Last edited by nixylive; 10-11-2008 at 07:34 AM.
nixylive is offline   Reply With Quote