Thread: Jmj U Bg!
View Single Post
Old 10-11-2008, 03:35 AM   #68
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Jmj U Bg!

koncert je bio SUPER. ko voli i razumije Oxygene i njegovu velicinu, sigurno je uzivao..

meni je sound bio do jaja. bilo je fascinantno cut eminent310 kroz small stone, arp2500 bas (koji ruši kuću), RMI harmonic synth i sve one ostale soundove u originalu uzivo, nakon 30 godina.. Gregor Z i ja smo bili skupa... u trenucima highlighta (kojih je koncert imao nekoliko) smo se pogledali u nevjerici.. jel mi to zaista cujemo to uzivo ili sanjamo.. sound je bio DEBEO i nenad*ebiv. ko ne voli zvuk analogije, nema sto da trazi na tom koncertu.. nek uzme ex i trci medju ostarejle rejverice.. da nesto umoci,... (makar nije ni to lose hahahaa)

salu na stranu... zamjerke: i mene je udavio sa thereminom jer ga ni nakon svih ovih godina nije naucio tocno svirati.. liberation solo je imao momenata, .. ali predug. miks: cesto su solo lines bila prejaka (i presuha) u odnosu na kontrpaunktalne linije na eminentu, minimoogu itd.. .. medjutim ko sto rekoh prije,,,, bilo je jedno 5 - 6 momenata/trackova,,, koji kad su krenuli... najezio sam se...i "upade mi nesto u oko" ... e to mi ne moze napravit nijedan izvodjac danas...koliko god se trudio.. eventualno nastup victoria's secret show... da sjedim u prvom redu,..,.i sjedne mi u krilo alessandra ambrosio.. .

snimili smo nesto na video i malo fotki.. al ostade kod gregora .. eto cim mi posalje danas sutra.. stavicu na rumski..

eto, drago mi je da sam ga vidio za zivota. kako god okrenes tip je obiljezio, ne samo elektronsku glazbu, vec glazbu uopce u zadnjih 30 godina. da ga nije bilo tada kad se pojavio, puno stvari bi islo drugim putem. ukljucujuci mene.. to mije , uz Stratosphere od Tangerine Dream, bila prva ploca elektrnoske muzike koju sam cuo.

kad bi se ovako Tangeirne Dream skupio u oriingalu, sa originalnom opremom i odsvirao... mogao bi mirno da legnem... i umrem. Svaka čast Jarreu na ovakvoj turneji, u doba laptopova i matrica..

clusterchord is offline   Reply With Quote