ok, ljudi fala na mišljenjima. Sad šta mene dalje muči - svaki odgovor, nova pitanja kako već biva
dakle, ako su AD-DA konverteri isti na FF800 i na octopreII, da li onda moguće da je to zapravo samo FF800 sa extra 4 preampa (obzirom da ni razlika u ceni nije nešto). E sad, ovo postaje bitno, jer ja jednostavno ne verujem toliko RMEovim preampima koliko recimo mackie-u.
Drugo novo pitanje je, da li su onyx 800 R preampi isti kao i na mixeru onyx 1640? Jer i tu ne vidim neku veliku razliku u ceni, a definitivno bih imao primenu celom mixeru pre nego rack verziji. Ako je odgovor da, isti su preamp, onda bih najverovatnije išao na ceo mixer (lakše mi je da onda organizujem monitoring muzičarima, sebi, pilotiranje i sve u tom stilu). Napominjem da mi AD konverzija dodatna nije potrebna, imam FF800 i savršeno lepih 10 AD konvertera na nj.
@ivan/oggy/slowstar
ne ljutim se na offtopičarenje, ako se oduži prebaciću ga u nov topik, a što se kontrabassa tiče, lično se slažem da poneki hi-pass može da pomogne brundavim i agresivno rezonirajućim instrumentima, a to što je ivan išao na 120hz, ne znači ništa osim da mu je tako prijalo, ko zna kako i koliko taj njegov filter zapravo radi.