Thread: Jmj U Bg!
View Single Post
Old 09-11-2008, 10:42 PM   #63
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Jmj U Bg!

Ja ti kazem kako sam se iskreno osecao posle koncerta.
Poslednjih 15 minuta je bilo kul, i to je to.
Pre toga mi je jedno 10 puta palo na pamet "dal nas ovaj lik zajebava?".
Keytar je tu bio neprevazidjen, vide mi se trbusnjaci od smejanja
Ako treba da lazem kako mi je bilo zato sto je neko velicina onda jeba ga ...

Bespredmetno je pricati o Zaretovoj velicini, nigde ja nisam komentarisao njegov zivotni rad, vec jedan koncert i to sam rekao da je meni kao pojedincu bilo ispod ocekivanja, ne sto se tice svetla, jer nisam dosao da gledam nego da slusam, vec same muzike u kojoj je za moj ukus bilo previse efekata i premalo muzike, to je sve sto sam rekao i ne vidim tu nista toliko strasno.

Ja kada pustim oxygen ne cujem toliko efekata, tj cujem ali su u pozadini, a ovde su efekti bili u prvom planu ceo koncert, nisam ni cuo nesto puno muziku sve dok nije prestao sa drndanjem, a to je tih poslendjih 15 minuta, tek tada me uvukao u pricu, pre toga to nije bilo to, za mene naravno, ne kazem da je koncert generalno imao neke slabe tacke ...

Mnogo tu faktora igra ulogu, ko ce ih sve pobrojati i ko bi to sve citao ...
Jedan cini mi se od najbintijih je taj sto sam ja navikao na klasicne zurke, i po osecaju dok je muzika isla, ne mogu da poredim recimmo vibrasphere, za koga 90% foruma nije ni culo, kojeg sam slusao pre dve subote u klubu sa bezveze zvucenjem i Zareta sinoc u areni i ne mogu niti zelim da lazem sebe po tom pitanju.

Jos da je vibrasphere bio u areni
SumAnuT is offline   Reply With Quote