Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Ne znam sta bih rekao, ja sam se smejao kao budala tamo mislio sam da ce da nas izbace ...
Ona drndanja su mi bila masu smesna, a osim tih drndanja i na momente muzike i nije bilo nista zanimljivo, bar za mene.
Ono je, kapiram, za ljude koji ne slusaju elektroniku, pa da cuju sta se radi sa efektima, ja sam se tih efekata naslusao sit ...
Lik ili je masu detinjas pa skakuce po bini u fazonu jeee bas je super ili se ponasao kao tezgaros i lozio masu kao ajmo ruke gore, skuter fazon 
Na to sam se takodje posteno ismijao
Onaj instrument sto se svira rukama je banja pitam se zasto ne prave jos uvek takve instrumente 
|
E znao sam da ce neko ovako da iskomentarise... Cuj, drndanje. Ti si se tih efekata sit naslusao? A gde to, leba ti? Ne mogu da shvatim ovdasnji mentalitet da mora po svemu da se posere. Covek je svirao album Oxygen, jedno od remek dela moderne elektronske muzike, na kome su mnogi od nas starijih odrasli (moj prvi singl koji sam kupio). I to za sve pare! Dosao sa originalnim instumentima i odsvirao sto je i obecao. Meni je to bio vrhunski dozivljaj, mnogo vise nego da je palio lasere i neone po Beogradu. Karakter ovog koncerta je bio da se da omaz njegovom najvaznijem albumu i to smo dobili krajnje posteno. A to sto je covek normalan, i pozeli da se jos uvek raduje sa publikom, mogu samo da mu zavidim, u njegovim godinama i sa milionima ploca koje je prodao. A ti se samo smej... Niko vise nema postovanja prema velicinama...