Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Razumem ja i verujem da ti zivis od tog posla,ali mi nisi pokazao zasto gresim kad kazem da aretha i stevie nisu sampioni u trbusnjacima,samo to kazem 
|
U praksi bih ti sve vrlo brzo i lako pokazao, posto nisi prva koja se smeska na moje "gluposti"
Evo ti jedan bezazleni primer...
Izadjes na binu koja je 5-6 puta veca nego bina SC (cisto radi poredjenja)...
Ti pevas, imas neku blagu koreografiju, kreces se, a reditelj ti vice preko monitora : "Zasto stojis?! Mrtva si na bini!!! Moras da imas jasnije kretanje...!!! Gleda te par miliona ljudi, a ti si mrtva!!!". I znas sta? On je u pravu. Jer te tako velika bina jednostavno pojede. Onda ja nadrndan na pevaca sto je "kuvana noga" odlazim gore na binu i vidim da je to sve, samo ne "mrtvo", ali tako izgleda kada se gleda, ukoliko ne preduzmes nesto... Da bi to preduzeo moras da imas uzasnu kondiciju prvo da bi ostao na nogama (da ne pominjem visoke stikle...), a zatim da se to ne bi odrazilo na pevanje. E, kada jednom tako zajebes i sebe i pevaca koga dovedes "nespremnog" (i ako ste vezbali pevanje, ubili se od posla), onda vise nista ne prepustas slucaju. I kada sve te stvari unapred predvidis, nema vise nikakvih problema, veruj mi (pod uslovom da je pevac savestan i poslusa te do kraja)
Samo jedan malecki primer od mnostva...
Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
ali eto,macy gray su klasicni ucitelji govorili da nikad nece biti pevacica jer joj je glas odvratan,a ona je radila i radila..
|
Pa nju sam upravo i spomenuo zbog toga, ali ona nije postala pevacica zato sto ima fantasticnu tehniku pevanja, vec zato sto nam je svima prodala nesto sto nas je nateralo da je zavolimo, bez obzira sto je klasican narkos/alkos. Sa time stvarno moras da se rodis