Thread: uad2 KONACNO
View Single Post
Old 09-11-2008, 03:34 PM   #188
scope
Junior Member

scope's Avatar

Default Re: uad2 KONACNO

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Opet ti iz najbolje namere kazem... Od price, nikakve koristi dok ne cujes. Ja cuo, probao oba. UAD imam. Duende nemam jer imam Waves SSL koji je vrlo slican po karakteru, pa cekam da jos malo padne cena, ali cu ga imati. Dok ne cujes, ne znas, kad cujes, neces morati nikoga nista da pitas jer ces znati da li te to zadovoljava ili ne.

Znam da govoriš iz najbolje namjere...ali nemojmo u startu pretpostavljati da je IQ sugovornika 84 ili manje!
Ne oslanjam se samo na priče. Imam nekoliko downloadanih testova sa usporednim audio fajlovima, friend mi ima UAD tako da znam kako zvuči...ono što nemam je Duende i ne mogu skinuti s neta demo pa probati ali i dalje imam audio test fajlove Duende vs waves ssl, vs SSL XL G comp vs drugi hard kompresori vs URS vs drugi eq i compr. vs obodin frižider...itd. Nemam Duende vs UAD ali posredno preko drugih testova mogu usporediti neke parametre. I ponavljam da znam da to nisu isti proizvodi, nisam idiot, zato sam uspoređivao samo stvari koje su usporedive i meni bitne za moj rad.
Kužiš li moju bol? Zbog objektivnih prepreka moram posredno zaključiti da li da kupim Duende ili UAD 2. Oba sigurno neću!

Sve 5? ...sve 5!

Last edited by scope; 09-11-2008 at 03:42 PM.
scope is offline   Reply With Quote