Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b
Mislila sam da se necu iznenaditi kad budem imala negativne komentare...ali wow...
U istoriji covecanstva,ljudi koji su sve ignorisali i odbijali da saznaju su obicno bili najpametniji.Uvek je tako bilo! Svaka vam cast!
Heh...ja zaista molim svakoga ko se ne slaze sa ovim threadom da ne ostavlja komente,ali molim vas,iskreno.. jer rasprava bi radije bila gubljenje vremena nego citanje ovoga sto sam postavila..tako da ne znam ko je dokon,onaj ko uci,ili ko u sred noci dezura da ostavlja nepristojne i nikom korisne komentare..U stvari,nema veze,necu ja odgovarati na takve komente,bolje tako...
Ko ne veruje - nek ignorise! Sigurno je u pravu!
Admin i mod se nisu jos oglasili,ali bih volela da otvorite novi topic za komente koji su postovani...verujem da vasa reakcija na thread nece biti poput ovih...hvala na razumevanju...
------------------------------------------------------------------------
Za ljude koje ipak interesuje ovo..
Meni licno je ovo sto sam postavila MNOGO pomoglo,zbog cega sam sigurna da nije gubljenje vremena..
Sada znam kako moj instrument radi,i kako iz njega da izvucem maksimum.A ko nije upoznat sa ovim,teze ce razumeti sta mu se desava sa glasom i kako ce mu se glas ponasati,i biti zbunjen,bas kao i ja ranije.
Nazalost ne mogu da se pohvalim da sam ja ovo smislila ili otkrila (mada i nije velika nauka,sve je vrlo jednostavno i ocigledno),ali sam sve ovo ispitala u praksi.Probala sam sve na sopstvenom glasu - radi !
|
Nemoj gubiti motivaciju zbog negativnih komentara, meni (a siguran sam i jednom djelu foruma) ovakvi tekstovi mnogo znače, bitnih informacija nikad dosta. Bilo bi po?teno od dotične gospode da oni ako imaju hrabrosti napi?u tutorijal iz svojeg polja ekspertize pa da vidimo komentare...

Nije da ovime nekog vrijeđam nego samo zelim naznačiti da nije lijepo sabiti nekog u korijenu tko zeli napraviti ne?to konstruktivno za forum.